Layout A

Meditime

Prof. Stefan Çapaliku: Kolë Ashta letrar

Për shumë vetë që e kanë takuar emrin e profesor Kolë Ashtës cilësori “Letrar” do ngjajë paksa i sajuar, sepse vazhdojnë ta lidhin figurën e tij ose me gjuhësinë ose thjesht me arsimin. Janë pak ata që dinë se profesor Kola ishte i thirrur për letërsi dhe e ushtroj këtë zeje hyjnore...

më shumë...
Meditime

Mesazhi i Papa Françeskut për Kreshmët 2021

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË për Kreshmët 2021 “Ja, po ngjitemi në Jerusalem…” (Mt 20,18) Koha e Kreshmës: kohë për të ripërtërirë fenë, shpresën dhe dashurinë Të dashur vëllezër e motra, duke u treguar nxënësve të vet për mundimet, vdekjen dhe ngjalljen e vet, për plotësimin e vullnesës së...

më shumë...

Layout A2

Layout A3

Për shumë vetë që e kanë takuar emrin e profesor Kolë Ashtës cilësori “Letrar” do ngjajë paksa i sajuar, sepse vazhdojnë ta lidhin figurën e tij ose me gjuhësinë ose thjesht me arsimin. Janë pak ata që dinë se profesor Kola ishte i thirrur për...

më shumë...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË për Kreshmët 2021 “Ja, po ngjitemi në Jerusalem…” (Mt 20,18) Koha e Kreshmës: kohë për të ripërtërirë fenë, shpresën dhe dashurinë Të dashur vëllezër e motra, duke u treguar nxënësve të vet për mundimet, vdekjen dhe...

më shumë...

Layout B

Layout B1

Layout C