Meditime

Meditime

E Diela e 2. e Kreshmëve

E DIELA E II E KRESHMËVE Në kërkim të Besëlidhjes së humbur Pjesa e dytë e Ungjillit na sjell përballë një mali. Mali është simboli biblik i pranisë së Hyjit...

Meditime

Papa Françesku – Porosia për Kreshme

“Ju përbejmë në emër të Krishtit: Pajtohuni me Hyjin!” Titullohet “Ju përbejmë në emër të Krishtit: Pajtohuni me Hyjin!” mesazhi i Papës për Kreshmët 2020, që...

Meditime

Virgjëra Mari

Kisha katolike e nderon Virgjërën Mari në mënyrë të veçantë dhe e përgjëron Hyjin përmes saj. Rruzarja është nderimi më i madh që Kisha i bën Virgjërës Mari...