MKSH „Nëna Tereze“ në Aarau njofton se nuk kemi Meshë në Gjuhën shqipe me popull në Wünnewil-Flamatt (më 19 mars, në festën e Shën Jozefit), në Renens-Lozanë (më 28.03) dhe Carouge-Gjenevë (më 25.04). Lutemi për ju!