Galeria

E Diela e Larit: Mundimet e Zotit tonë Jezu Krishtit

Përkujtimi i hyrjes solemne të Jezu Krishtit në Jerusalem është festë e dyfishtë, pra festë e lavdisë dhe fillimi i vuajtjeve e mundimeve të Jezusit.
Duke respektuar masat kufizuese antiCovid, kremtuam të Dielën e Luleve në Aarau dhe Zollikofen.
Faleminderit bashkëpunëtorëve të Misionit dhe lexueseve, edhe pse në kushte pandemie e bën festën më madheshtore.