Orari i Meshëve

Kisha në Wünnewil-Flamatt FR

Mesha e radhës: Më 18.10. dhe 28.12. në orën 10:00 në Wünnewil

Kisha: Katholisches Kirchenzentrum Flamatt

Adresa: Austrasse 11, 3175 Flamatt FR

Add Comment

Click here to post a comment

PRIFTI I MISIONIT

Biografia e Don Albert Jakaj

Feerstrasse 10
5000 Aarau

Tel.: 062 822 84 94
Fax: 062 822 70 08
E-Mail: albert.jakaj@kathaargau.ch