Orari i Meshëve

Kisha Zollikofen BE

Mesha e radhës: Më 27.09. dhe 11.10 në orën 11:00
Kisha: Pf. St. Franziskus
Adresa: Stämpflistrasse 26, 3052 Zollikofen

PRIFTI I MISIONIT

Biografia e Don Albert Jakaj

Feerstrasse 10
5000 Aarau

Tel.: 062 822 84 94
Fax: 062 822 70 08
E-Mail: albert.jakaj@kathaargau.ch