Layout A (one post)

Meditime

Prof. Stefan Çapaliku: Kolë Ashta letrar

Për shumë vetë që e kanë takuar emrin e profesor Kolë Ashtës cilësori “Letrar” do ngjajë paksa i sajuar, sepse vazhdojnë ta lidhin figurën e tij ose me gjuhësinë ose thjesht me arsimin. Janë pak ata që dinë se profesor Kola ishte i thirrur për letërsi dhe e ushtroj këtë zeje hyjnore...

më shumë...

Layout A2

Layout A2 (combined with B)

Layout A3

Për shumë vetë që e kanë takuar emrin e profesor Kolë Ashtës cilësori “Letrar” do ngjajë paksa i sajuar, sepse vazhdojnë ta lidhin figurën e tij ose me gjuhësinë ose thjesht me arsimin. Janë pak ata që dinë se profesor Kola ishte i thirrur për...

më shumë...

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË për Kreshmët 2021 “Ja, po ngjitemi në Jerusalem…” (Mt 20,18) Koha e Kreshmës: kohë për të ripërtërirë fenë, shpresën dhe dashurinë Të dashur vëllezër e motra, duke u treguar nxënësve të vet për mundimet, vdekjen dhe...

më shumë...

Layout A (with pagination)

Meditime

Prof. Stefan Çapaliku: Kolë Ashta letrar

Për shumë vetë që e kanë takuar emrin e profesor Kolë Ashtës cilësori “Letrar” do ngjajë paksa i sajuar, sepse vazhdojnë ta lidhin figurën e tij ose me gjuhësinë ose thjesht me arsimin. Janë pak ata që dinë se profesor Kola ishte i thirrur për letërsi dhe e ushtroj këtë zeje hyjnore...

më shumë...
Meditime

Mesazhi i Papa Françeskut për Kreshmët 2021

MESAZHI I ATIT TË SHENJTË për Kreshmët 2021 “Ja, po ngjitemi në Jerusalem…” (Mt 20,18) Koha e Kreshmës: kohë për të ripërtërirë fenë, shpresën dhe dashurinë Të dashur vëllezër e motra, duke u treguar nxënësve të vet për mundimet, vdekjen dhe ngjalljen e vet, për plotësimin e vullnesës së...

më shumë...
Meditime

Frank Shkreli: 90 vjetori i themelimit të Radio Vatikanit

Nga Frank Shkreli Të premten që kaloi me datë 12 shkurt 2021 u shënua 90-vjetori i themelimit të Radio Vatikanit. 90-vjet më parë, Papa Piu i XI kishte përshëndetur punonjësit e kësaj radioje duke i falenderuar ata për, “Punën tuaj që arrin deri në vendet më të humbura. Ecni përpara me...

më shumë...
Lajmet Udha e Kryqit

Udha e Kryqit për vitin 2021

Udha e Kryqit në Aarau (e martë) më 2.3. –  19:00 më 9.3. – 19:00 më 16.3. – 19:00 më 23.3. – 19:00 më 30.3. – 19:00 më 2.4. – 19:00 (Schöftland) Udha e Kryqit në Zollikofen BE (e premte) më 26.2. – në orën 19:00 më 5.3.  – në orën 20:00 më 12.3. – në orën 19:00 më 19.3. – në orën 19:00...

më shumë...