Layout A (with pagination)

Lajmet

Turneu i shahut, me 8 Shkurt 2020

TURNEU I SHAHUT, MË 8 SHKURT 2020 Të shtunën, më 8 shkurt, në ambientet e Kishës në Kölliken, kishim Turneun e Shahut dhe lojëra tjera për të gjithë grupmoshat e besimtarëve tanë. Ishte një mbrëmje e këndshme dhe klimë e ngrohtë familjare për të gjithë të pranishmit. Në përfundim të...

më shumë...