Layout A (with pagination)

Meditime

Grazhdi i Krishtlindjes

Krishtlindja, pas Pashkëve, është festa më e rëndësishme në rrjedhën e vitit kishtar. Zakonet e ndryshme të popujve të botës tregojnë dhe popullaritetin e madh që ka kjo festë. Duket që paraqitja figurative e Jezusit porsi djepës, e Marisë dhe Jozefit, engjëjve, barinjve dhe mbretërve, si...

më shumë...
Lajmet

Turneu i shahut, me 8 Shkurt 2020

TURNEU I SHAHUT, MË 8 SHKURT 2020 Të shtunën, më 8 shkurt, në ambientet e Kishës në Kölliken, kishim Turneun e Shahut dhe lojëra tjera për të gjithë grupmoshat e besimtarëve tanë. Ishte një mbrëmje e këndshme dhe klimë e ngrohtë familjare për të gjithë të pranishmit. Në përfundim të...

më shumë...