Layout A (with pagination)

Meditime

Mons. Lush Gjergji: Anton Çetta, babai i pajtimit

Anton Çetta – “Babai i Pajtimit” Falja e gjakut është trimëri kulmore, kërkesë, nevojë dhe domosdoshmëri e kohës sonë, sepse pa flakjen e kësaj dukurie, kancerit shpirtëror shqiptar, nuk ka liri dhe demokraci të mirëfilltë. Me shumë bindje dhe kënaqësi mund të them se pata fatin...

më shumë...
Lajmet

Krezmimi 2020 në Schöftland

E shtunë, më 3 tetor, në orën 18:00 në Kishën e Familjes Shenjtë në Schöftland, nën pregatitjen e Motrave tona, do të pranojnë Sakramentin e Përforcimit 37 kandidatë të Misionit tonë. Ndarjen e Sakramentit të Krezmimit e bën Vikari i Ipeshkvit të Bazelit, Mons. Valentine Koledoye (për...

më shumë...