Layout A (with pagination)

Lajmet

Krezmimi 2020 në Schöftland

E shtunë, më 3 tetor, në orën 18:00 në Kishën e Familjes Shenjtë në Schöftland, nën pregatitjen e Motrave tona, do të pranojnë Sakramentin e Përforcimit 37 kandidatë të Misionit tonë. Ndarjen e Sakramentit të Krezmimit e bën Vikari i Ipeshkvit të Bazelit, Mons. Valentine Koledoye (për...

më shumë...
Meditime

Nëntëditëshi nder e lavd të Shën Nënës Tereze

DITA E PARË Njihe Jezusin e gjallë «A e njihni met ë vërtetë Jezusin e gjallë, jo nga librat por nga qëndrimi me të në zemrën tuaj?» A jam i bindur për dashurinë e Krishtit për mua dhe timen për Atë? Kjo bindje është shkëmbi mbi të cilën ndërtohet shenjtëria. Çfarë duhet të bëjmë për të...

më shumë...