Lajmet

Intervistë në Radio Marinë e Kosovës, më 5 mars 2020

Prezantimi i Misionit Katolik Shqiptarë „Nëna Terezë“ në Aarau.

Bashkëbisedim me Misionarin tonë, Don Albert Jakaj dhe me kryetarin e Keshillit të Misionit, z. Bardh Duzhmani.

Intervistoi: Belinda Lleshaj-Çuni

Mund të na dëgjoni nëpërmjet:
Facebook: http://bit.ly/2gAZl7g
FM 105.2 MHz – për Rrafshin e Dukagjinit
FM 107.4 MHz – për rajonin e Prishtinës
http://www.radiomariakosove.org/

Ju dëshirojmë dëgjim të këndshëm!