Lajmet

Sot, e shtunë, më 8 shkurt

Sot, e shtunë, më 8 shkurt, janë Bekimet në Trimbach (SO) dhe Olten (SO) me rrethina.

Mirë se ju gjemje në shtëpite e juaja te bekurar.