Lajmet

Sot, më 10 shkurt, janë Bekimet në Pratteln

Sot, më 10 shkurt, janë Bekimet në Pratteln (BL) dhe Menziken e Reinach (AG) me rrethina.

Mire se ju gjejme ne shtepite e juaja te bekuara.