Video

Lajmet

Emisioni për Pashkët nga RTV Syri

Emisioni për Pashkët nga RTV Syri, me seli në Solothurn.
Në Studio janë misionari ynë, Don Alberti dhe bashkëpunëtori nga Aarau, z. Leonard Nrecaj.