Lajmet Udha e Kryqit

Udha e Kryqit në Aarau dhe Derendingen SO

Orari i Udhës së Kryqit në Aarau dhe Derendingen SO për vitin 2020

 • E premte, më 28.02. në Derendingen në orën 19:30
 • E martë, më 03.03. në Aarau në orën 19:30
 • E premte, më 06.03. në Derendingen në orën 19:30
 • E martë, më 10.03. në Aarau në orën 19:30
 • E premte, më 13.03. në Derendingen në orën 19:30
 • E martë, më 17.03. në Suhr në orën 19:30 (Ripërtrirja Shpirtërore)
 • E premte, më 20.03. në Suhr në orën 19:30 (Ripërtrirja Shpirtërore)
 • E martë, më 24.03. në Aarau në orën 19:30
 • E premte, më 27.03. në Derendingen në orën 19:30
 • E martë, më 31.03. në Aarau në orën 19:30
 • E premte, më 03.04. në Derendingen në orën 19:30
 • E martë, më 07.04. në Aarau në orën 19:30
 • E Premtja e Madhe, më 10.04. në Einsiedeln në orën 13:00 (Të tria Misionet shqiptare).