Orari i Meshëve

Kisha Aesch BL

SONY DSC

Mesha e radhës: Më 04.10. dhe 01.11. në orën 16:00
Kisha: Pf. St. Josef
Adresa: Brüelweg 3, 4147 Aesch

PRIFTI I MISIONIT

Biografia e Don Albert Jakaj

Feerstrasse 10
5000 Aarau

Tel.: 062 822 84 94
Fax: 062 822 70 08
E-Mail: albert.jakaj@kathaargau.ch