Kontakto

Për çdo pyetje që keni, mund të kontaktoni me Misionin Katolik Shqiptar „Nëna Tereze“ në Aarau, në adresën e mëposhtme:

ZYRA E MISIONIT

Përgjegjës

Don Albert Jakaj
Misioni Katolik Shqiptar „Nëna Tereze“ në Aarau

Feerstrasse 10
5000, Aarau

Tel.: 062 822 84 94
Fax: 062 822 70 08
E-Mail: albert.jakaj@kathaargau.ch

Dizajni i faqes dhe mirëmbajtja

Astrit Biblekaj
E-mail: hardbau@hotmail.com