Meditime

Mons Rrok Gjonlleshaj: Urimi për Pashkët

Për shumë mot Pashkët 2020!

„Gëzohuni në festën e besimit,
merrni të gjitha pasuritë e dashurisë.
Askush nuk duhet të mbajë zi për varfërinë e vetë,
sepse Mbretëria e gjithëmbarshme u zbulua.
Askush mos të qajë për paudhësitë e veta,
sepse falja doli nga varri.
Askush të mos ketë frikë nga vdekja,
sepse vdekja e Shpëtimtarit na çliroi.“ (Shën Gjon Gojarti)

I dashuri Don Albert,
ty dhe motrave,
si dhe besimtarëve të Misionit Katolik Shqiptar „Nëna Tereze“ në Aarau:

Gëzime dhe bekime në festën e Ngjalljes së Krishtit!

+ Rrok Gjonlleshaj
Arqipeshkëv i Tivarit dhe Administrator Apostolik i Kotorrit