Lajmet

Orari i Javes së Madhe – Pashkët 2021

Pashkët 2021
Orari i Javës së Shenjtë

E Shtunë (Vigjilja e Dielës së Larit), më 27 mars
Mesha Shenjtë në orën 19:30 Renens (VD).

E Diela e Larit, më 28 mars
Mesha Shenjtë në orën 13:30 Aarau dhe në orën 17:00 Zollikofen.

E Hëna e Madhe, më 29 mars
Rruzarja e shenjtë dhe Mesha Shenjtë në Schöftland në orën 19:00.

E Martja e Madhe, më 30 mars
Udha e Kryqit dhe Mesha Shenjtë për të Martën e 3. të Shna Ndout në Aarau në orën 19:00.

E Mërkurja e Madhe, më 31 mars
Udha e Kryqit dhe Mesha Shenjtë në Laufen (BL) në orën 19:00.

E Enjtja e Madhe, më 1 prill
Mesha Shenjte dhe riti i larjes së këmbëve në Zollikofen (BE) në orën 20:30.

E Premtja e Madhe, më 2 prill
Udha e Kryqit në Einsiedeln në orën 13:00 (max. 15 persona prej Misionit Aarau).

Ritet e të Premtes së Madhe në Schöftland (Birkenweg 8, 5040 Schöftland) në orën 19:30.

E Shtunja e Madhe, më
3 prill – Nata e Pashkëve
Bekimi i Bukës së Pashkëve prej orës 10:00 deri 12:00Zollikofen (BE);
në orën 12:30-13:00 Derendingen (SO);
dhe prej orës 15:00 deri 17:00Aarau (Kirchensaal, Kisha e Shën Pjetrit e Palit).

NATA E PASHKËVE
 – Mesha Shenjtë në orën 19:30Birr (AG). (max 26 persona)

E DIELA E PASHKËVE, më 4 prill
Mesha Shenjtë në orën 11:30Schöftland;
Aarau në orën 13:30;
dhe në Wünnewil (FR) në orën 17:00.

Nuk ka Koncert familjar për Pashkë, për arsye të pandemisë.

Vini Re!
Për të marrë pjesë në Meshën Shenjtë duhet të lajmëroheni patjetër te meshtari ose te motra, sepse është numri i kufizuar i pjesëmarrjes (50 persona). Faleminderit për mirëkuptim.

Të gjithë besimtarëve të Misionit tonë
Për shumë mot Pashkët

Ju uron
Misioni Katolik Shqiptar „Nëna Terezë“ në Aarau