Lajmet

Don Samuel Ramaj në Wünnewil

Diakoni nga Ipeshkvia Prizren-Prishtinë, Don Samuel Ramaj, sot ka vizituar Misionin tonë, ku ka bashkëkremtuar me misionarin tonë, Don Alberti, në Wünnewil...

Lajmet

Mësimet themelore të fesë

Gjashtë të vërtetat kryesore të fesë së krishterë 1. Është vetëm një Zot, e në të janë tri veta hyjnore: Ati, Biri dhe Shpirti Shenjt. 2. Zoti krijoi të gjitha...